Meet

Coach Bart

Vanuit mijn interesse in mensen en hun welzijn, ben ik intussen al meer dan 10 jaar actief in de HR-sector. Het is mijn doel om echt te helpen. Daarom start ik elk coachingstraject met een open mindset. Ik luister naar problemen, onzekerheden en doelstellingen en toon hoe kleine handelingen grootse verschillen kunnen maken! En vooral … ik oordeel nooit!

P

Personality is everything

In het huidige bedrijfsklimaat wordt persoonlijkheid heel erg benadrukt, en net daar liggen mijn specialisaties. Ik vertrek altijd vanuit de vraag “hoe ga jij met een situatie om?”.

Persoonlijk leiderschap is hierbij een eerste belangrijke pijler. Het helpt mensen opkomen voor hun visie en het geeft hen de durf om voor hun eigen doelen te gaan. Ook personal branding is vandaag een hot topic. De eigen sterktes en skills kunnen benoemen toont dat een persoon er staat. Tot slot draagt stressreductie bij tot een goede work-life-balance.
De persoonlijke cirkel is rond!

Ik ben ervan overtuigd dat werknemers die zich goed in hun vel voelen een echte troef zijn voor een bedrijf. Als coach streef ik hier graag naar, samen met jou!

Meer weten over wat ik voor jou of je team kan betekenen?

Contacteer me