C

Coaching voor leidinggevenden

Follow the leader
Coaching voor leidinggevenden illustratie

Een bepaalde situatie efficiënt aanpakken, goed communiceren met medewerkers, de teamdynamiek bewaken, ... Als leidinggevende kan je af en toe wel een sparring partner gebruiken. In een persoonlijk coachingstraject werken we samen aan topics die jij belangrijk vindt of bepalen we een plan van aanpak om een conflict efficiënt op te lossen.

P

People management

In een executive functie is het een niet te onderschatten voordeel als je weet hoe je het best reageert op bepaalde omstandigheden. Ik leer ‘situationeel leidinggeven’ zodat je kan inschatten welke aanpak op welk moment het beste past. Daarnaast geef ik diverse workshops om je skills preventief bij te schaven. Denk hierbij aan verbindend communiceren, effectief leiderschap, conflicthantering ... Of je nu al jaren manager bent of net vanuit het team doorgroeide tot leidinggevende, we gaan altijd voor een traject op maat.

P

Pro in problem solving

Wanneer er zich een bepaald probleem voordoet, wil je dit als manager natuurlijk snel oplossen. Maar wat als niets lijkt te werken? Als coach leer ik je hoe je snel de lont uit het kruitvat kunt halen. We bespreken samen de situatie en stellen een duidelijke diagnose. Hierna leer ik je verschillende methodieken aan om oplossingsgericht te handelen. Zo word jij een pro in problem solving!

Blijkt er een diepgaander conflict binnen het team te spelen? Dan kan het interessant zijn om je medewerker te versterken aan de hand van een intern verbetertraject. Ook workshops op maat van je team behoren tot de mogelijkheden. Zo leren ze bijvoorbeeld duidelijker communiceren, assertiever zijn, vlotter samenwerken, ...

Meer weten over wat ik voor leidinggevenden kan betekenen? Interesse in een bepaalde workshop?

Contacteer me