C

Coaching van een team

One for the team
Teamcoaching illustratie

Hét geheim van een succesvol bedrijf? Hechte teams! De positiviteit die collega’s uitstralen is voelbaar voor iedereen die met het bedrijf in contact komt. Als coach kom ik constructief bijsturen wanneer het minder gaat, maar ook met preventieve coaching kan ik je teamspirit een boost geven.

Wat mijn aanpak typeert? Doen, doen en nog eens doen! Je medewerkers gaan zelf aan de slag met actieve oefeningen, ik onderbouw deze met korte, krachtige stukken theorie. Geen klassieke schoolsetting dus, wel een hands-on en interactief verhaal!

M

Moving forward together

Tijdens een eerste kennismaking bepaal ik samen met de teamleader een aantal doelstellingen. Ligt het probleem bij efficiëntie of zijn de onderlinge verwachtingen te hoog? Ik behoud steeds mijn helikopervisie, met een duidelijk actieplan als resultaat.

Verschillende workshops combineren, systemisch coachen waarbij ieder z’n rol opneemt, … ik werk steeds op maat van het team. Aan het eind van een traject is er tijd voor constructieve feedback. Ik deel mijn bevindingen vanuit de sessies, maar laat even graag ook feedback uit de groep komen. Zij weten immers als de beste wat in het team leeft. Uiteraard behoren een persoonlijke evaluatie of SWOT-analyse ook tot de mogelijkheden.

Blijkt uit de teamsessies dat iemand extra coaching kan gebruiken rond een bepaald topic? Dan werk ik graag verder met die persoon in een individueel coachingstraject.

Meer weten over wat ik voor je team kan betekenen? Interesse in een bepaalde workshop?

Contacteer me